Moniosaaja Jari Jääskeläinen aloittaa työt Vatialassa huhtikussa 2019

Nyt on muikeita uutisia! Nimittäin huhtikuun lopulla Kolibrin kosketuksen tiloissa aloittaa työt osteopaatti, koulutettu hieroja Jari Jääskeläinen. Jari tarjoaa niin hierontaa, kuin osteopaattista hoitoa asiakkailleen.

Jari on entinen kilpaurheilija ja ollut kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta jo uransa aikana – omat loukkaantumiset ovat sytyttäneet palon suorittamaan sosiaali- ja terveysalan tutkintoja.

Osteopaattina Jari pyrkii ennaltaehkäisemään vammoja ja ylläpitämään kehon toimintaa sekä parantamaan sen fyysisiä ominaisuuksia. Osteopatia soveltuu kenelle tahansa – sinun ei tarvitse olla pro, urheilija tai mitään erityistä! Tule sellaisena kuin olet.

Jarin tiedot lisätään pikapuoliin myös nettiajanvaraukseen, joten kannattaa seurailla sivustoa, Facebookia ja Instagramia.

Jarin nettisivut löydät osoitteesta https://www.suomenurheiluosteopatia.fi/esittely.

Mutta mitä on osteopatia? – Jari kertoo

Osteopatia on manuaalinen eli käsin tehtävä turvallinen hoitomuoto. Hoidossa käyttämäni monipuoliset tekniikat ovat kivuttomia ja tehokkaita. Tarjoan asiakkailleni myös harjoitteita ja ohjeita vaivojen itsenäiseen hoitamiseen kuntoutumisen nopeuttamiseksi. Osteopaatti hoitaa mm.

  • Kehon kipu- ja rasitustiloja
  • Lihas- ja nivelkipuja
  • Selkävaivoja
  • Niska- ja hartiavaivoja
  • Ylä- ja alaraajan ongelmia (olkapää, ranne, lonkka, polvi ja nilkka)
  • Työperäisiä vaivoja
  • Urheiluvammoja
  • Rasitusvammoja

Hieronta Jarin tapaan

Hieronta on erinomainen tapa rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Se toimii myös hyvin hoitavana toimintana kireisiin ja väsyneisiin lihaksiin, sekä mikäli valmistaudut urheilukilpailuun tai tapahtumaan on hyvä käydä hieronnassa hoitamassa lihakset kuntoon.

Käytän hieronnassa monipuolisesti klassista- ja urheiluhierontaa, saaden parhaan lopputuloksen. Pehmeät ja miellyttävät tekniikat takaavat loistavan olon hieronnan jälkeen. Hieronta kokemusta minulla on huippu-urheilijoista toimistotyöntekijään, jo 7 vuoden ajan. Olen Valviran hyväksymä ja nimikesuojattu koulutettu hieroja.

-Jari

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.