Kohtahan on Äitienpäivä.. ja valmistujaisjuhlat!

Äitienpäivä4_2014Hemmottelua Äidille

Äitienpäivä on tulossa 11.5. ja Kolibrin kosketus hyvinvointihoitola on räätälöinyt Äideille neljä rentouttavaa hemmotteluhoitoa! Tässä lahjavinkki niille, jotka miettivät, mitähän Äiti tänä vuonna tarvitsisi.. Lahjakortin hinta on 35€ ja kortti oikeuttaa 45min hemmotteluhoitoon, jonka Äiti itse saa valita. Tästä ei voi tulla kuin hyvä mieli 🙂

.. miksei valmistuneellekin!

Lahjakorttitarjous soveltuu myös kevään juhliin valmistujaislahjaksi. Mikäs sen parempaa, kuin tiukan opiskelurupeaman jälkeen antaa mielen levätä ja kehon rentoutua hemmotteluhoidossa? Mainitsethan lahjakorttia ostaeassa, että kyseessä on muu, kuin äitienpäivälahja. Tulee sitten oikeat tekstit korttiin.

Ajanvaraus kätevästi netissä

Hoitojen kuvaukset sekä ajanvarausmahdollisuus tarkentuvat tänne nettiin lähempänä h-hetkeä eli sunnuntaita 11.5.. Lahjakorttitarjous on voimassa 11.6. saakka, kortti on voimassa 3kk juhlapäivästä (myös tämän vuoksi on tärkeää, että mainitset, jos lahja annetaan vastan toukokuun lopulla/kesäkuun alussa).

Hopeakoruja juhlaan ja arkeen

Hoitolalta saat nyt myös tyylikkäitä hopeakoruja. Korut tulevat suoraan tekijältään, Hanna Mäenpäältä, joka on valmis tekemään myös mittatilaustöitä. Kysy rohkeasti lisätietoja! Hoitolalla on esillä korvakoruja, kaulakoruja sekä rannekoruja. Korujen hinnat vaihtelevat välillä 6€-40€. Ainutlaatuinen ja laadukas asuste piristää arkea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *