Jouluenkeleitä ja remonttia

Joulu_ikkuna_2013

Se on Kolibrin kosketuksen ensimmäinen näyteikkunakyhäelmä tässä moi! Remontti on kaaosvaiheessa, mutta silti halusin jotakin silmänruokaa ohikulkijoille tarjota. Uteliaita silmäpareja hiihtelee Kissanmaankatua pitkin satoja päivässä, joten olkoon pikkumökkeröiseni tuomassa pientä joulupilkahdusta arkipäivään.

Tosiaan, sisusta on purettu ja nyt on jopa uusia seiniä saatu pystytettyä vanhojen tilalle! Huone nro 1 alkaa muotoutua. Tapettia on jo eteistilassa ja useampi rulla odottelee seinälle pääsyä. Viimeviikonloppu meni päivät läpeensä remontin keskellä. Sama toistuu tulevana viikonloppuna. Jokaikinen päivä tulee käytyä hoitolalla tekemässä enemmän tai vähemmän remonttihommia. Aina on jotain pientä mitä pitää tehdä, ennen kuin voi tehdä taas jotakin jne. Hiljaa ja huolella hyvä tulee!

Samaan aikaan toisaalla: Ensimmäinen mainoskampanja ottaa tuulta alleen aivan näillä hetkillä! Mainoslehtiset on suunniteltu ja jakelu toteutetaan heti kun fyysiset lippuset ovat hyppysissäni.

Paljon on tehtävää ja päivät tuntuvat valuvan, kuten Regina laulussaan laulaa. Illat menevät joutuin – koti on paras kaveri.

Ihanaa joulunodotusaikaa kaikille!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.