Olen entinen kilpaurheilija ja kiinnostuin ihmiskehon toiminnasta jo urani aikana – omat loukkaantumiset sytyttivät palon suorittamaan sosiaali- ja terveysalan tutkintoja.

Osteopaattina pyrin ennaltaehkäisemään urheiluvammoja ja ylläpitämään kehon toimintaa sekä parantamaan fyysisiä ominaisuuksia kunkin lajin edellyttämällä tasolla. Monipuolinen ja vankka kilpaurheilutaustani sekä laaja-alainen koulutukseni auttavat ymmärtämään urheilijoiden kurinalaista arkea ja kehon toimintaa.

Koulutus

Osteopaatti
Bachelor of Healthcare, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja
Espanja, Fuengirola

Liikuntaneuvojan perustutkinto
Varalan urheiluopisto

FISAF-sertifioitu personal trainer

Lisäkouluttautuminen

Cognitive Functional Therapy — Kliinisen päättelyn moderni viitekehys (kurssi)
Jerry Ketola, osteopaatti, liikuntalääketieteen TtM

Uutta tietoa ja käytännön työkaluja kivunhoitoon (luento)
Helena Miranda, lääkäri, kipututkija

Kivun kroonistumisen riski ja CFT-malli (luento)
Jaro Karppinen, fysiatrian erikoislääkäri, professori, Oulun yliopisto

Kiinnostuksen kohteet

Yksi tämänhetkisistä ammatillisista kiinnostuksen kohteistani on Peter O’Sullivanin kehittämä tutkimus- ja hoitomenetelmä CFT (cognitive functional therapy) eli kognitiivinen funktionaalinen terapia. CFT on potilaskeskeinen lähestymismalli, jossa tarkastellaan ja hoidetaan kipua huomioiden ihminen biopsykososiaalisena kokonaisuutena.

Kehitän jatkuvasti omaa ammattiosaamistani erilaisin koulutuksin ja seuraamalla aktiivisesti alan tutkimuksia pystyäkseni tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa. Urheilijoiden parissa työskentely on lähellä sydäntäni.